2020-12-23 13:08:44• hírek • Bede Emőke

Két nagykárolyi család ünnepét tették szebbé a határrendészek

Biztosan sok olvasónk emlékszik még arra az őszinte gyermeki örömre, mellyel december elején a Mikulást, majd karácsony közeledtével a Jézuskát várta. A hozzájuk címzett leveleket már jó idejében meg kellett írni, s ha jól viselkedtünk, akkor a nagy napon talán megtelt a fényesre suvickolt kiscipő, és a szépen feldíszített fa alá is jutott egy-két apróság.

A nagykárolyi Edina és Andrea is hasonló izgalommal írták meg leveleiket. Edina saját részére egy Monopoly társasjátékot, néhány színes ceruzát, filctollat és egy vízfestéket kért, 3 hónapos kisöccsének pedig pelenkát és nedves törlőkendőt szeretett volna. Andrea is hasonlóan szerény üzenetet fogalmazott meg: magának egy játékot, illetve egy csomag ceruzát és filctollat kívánt, 4 éves öccsének pedig egy pótkocsis játéktraktort.


A levelek célba értek, ám az ablakon ez alkalommal nem a Mikulás, de még csak nem is a Jézuska, hanem a nagykárolyi határőrök kopogtattak, akik jól megpakolt autókkal érkeztek a két családhoz. Amint az a helyszíni képeken is látszik, az egyenruhások nem csak a kislányok által kért ajándékokról gondoskodtak, hanem tartós élelmiszert is vittek nekik, mi több, a csomagtartóban egy bicikli is lapult.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: